background background

Trenutno slobodni kupci blizu tebe

Imate iznenadnu rupu u rasporedu i mogli biste uslužiti kupca?

Prijavite se u Apertlio i budite vidljivi kupcima koji traže usluge upravo sada i blizu vas. Povežite se s lokalnim kupcima i smanjite gubitke od otkazanih termina.

header_image header_image

Budite prvi koji će isprobati

Apertlio je platforma koja omogućuje da ponudite svoje usluge u zadnji čas i poveže vas s kupcima koji traže usluge.
Naša aplikacija će vam pomoći da optimizirate svoj posao tako što ćete privući nove klijente koji traže hitnu uslugu, čime nećete gubiti prihod zbog otkazivanja usluga.
section_cta-img

Benefiti

 

Lako upravljajte rasporedom

Upravljajte svojim rasporedom i terminima jednostavno i učinkovito. Apertlio vam omogućuje da popunite sve praznine u rasporedu u samo nekoliko klikova. Možete lako pratiti svoje poslovne aktivnosti i prilagoditi ih svojim potrebama i potrebama klijenata.
section_1-icon
section_1-img section_1-img
section_2-img section_1-img

Ostvarite veći prihod

Apertlio pruža mogućnost generiranja dodatnog prihoda putem last minute usluga. Ova funkcija omogućuje kupcima da brzo i jednostavno pronađu i rezerviraju dostupne usluge u zadnji čas, što vam može donijeti dodatni prihod.
section_2-icon

Privucite nove klijente

Povećajte svoju vidljivost većem broju ljudi i potencijalnim klijentima koji pretražuju usluge u zadnji čas. Iskoristite mogućnost privlačenja novih klijenata koji bi inače mogli propustiti vaše usluge.
section_3-icon
section_3-img section_1-img
section_4-img section_1-img

Budite drugačiji od konkurencije

Poboljšajte svoj imidž s boljim pristupom klijentu i istaknite se od konkurencije. Korištenje Apertlio platforme može pomoći u poboljšanju vašeg imidža i ugleda kod klijenata jer pružate dodotne usluge koje povećavaju vrijednost za klijenta.
section_4-icon

Smanjite stres zbog otkazivanja

Aplikacija koja vas povezuje sa klijentima u zadnji čas smanjuje stres i neugodnosti zbog otkazivanja termina. Apertlio pruža jednostavan i lak način za upravljanje i organiziranje vašeg rasporeda i svih promjena koje se mogu desiti tijekom užurbanog dana.
section_5-icon
section_5-img section_1-img